Evolin® dukar från Duni

Med Evolin® får du både linnets vackra utseende och fördelarna med engångsprodukter med vattenavstötande egenskaper.

Evolin® är en fest för alla sinnen: den lyxiga strukturen lockar fingertopparna, medan ytan har ett diskret skimmer. Eftersom duken är ny vid varje användning kan du också vara säker på att borden blir lika vackra vid varje dukning. 

EVOLIN® FORMAT OCH FÄRGER

SKAPA EN PERSONLIG STIL 

Evolin® finns i flera färger och format som passar alla behov. Den svarta, den vita, vanilj och gråa är perfekt rena, den vinröda är stilren och mysig medan greige är både mångsidig och tidlös.

Olika dukningsstilar passar olika tillfällen. Därför finns det ett Evolin®-alternativ för alla, så att det blir enkelt att skapa ett sofistikerat utseende.

Tillgängliga format: fyrkantiga, rektangulära, runda dukar samt vepor och dukkjolar.

 

 

 

 

 

EVOLIN® VEPOR

SAMMANFÖR GÄSTERNA

Oavsett om du anordnar ett bröllop eller en gourmetmiddag kan du lita på att Evolin® vepor skapar en intim stämning: de sammanför gästerna och hjälper till att skapa en mer behaglig ljudmiljö.

Dessutom är de superenkla att använda: de rullas ut på en lång rulle som är perforerad varje 1,20 m. På så vis är det hur enkelt som helst att få det perfekta formatet för borden och förvaringen är enkel och effektiv.

 

Evolin® RUNDA BORDSDUKAR 

VACKRA RUNDA FORMER

Runda bord är populära vid sociala tillfällen – från glamorösa galor till glittrande bröllop. De är inkluderande och jämlika och uppmuntrar till samtal, vilket gör att de är perfekta för att få gästerna att prata. Med detta i åtanke kan vi erbjuda Evolin® runda bordsdukar.