VÅRA KUNDER

Vi har idag ca 2.000 nöjda kunder som inte bara handlar av oss för att vi har ett brett sortiment, utan för att vi antagligen även har marknadens högsta servicenivå och kortaste leveranstider. Nedan presenterar vi ett urval av våra härliga kunder som vi har förmånen att få samarbeta med idag. 

Är du inte redan kund hos oss idag så är du varmt välkommen att kontakta någon av våra säljare för att se vad vi kan göra för dig!

 


 

 

 
 
 
 
 
 
 
 

 ERIKS RESTAURANGER

 Anna Lallerstedt, Ägarinna

- Spis & Servis är en restaurangutrustningsleverantör som vi gärna använder oss av. Detta tack vare en hög servicenivå, kunnig personal och ett brett sortiment. Spis & Servis storlek gör att de når leverantörer från hela Europa, det betyder snabba leveranser till bra tider. 

MÄSSRESTAURANGER

 Maria Stridh, Ägarinna

- Vårt behov av gensvar på snabba puckar i kombination med ett brett sortiment är avgörande och styr valet av leverantör. Vårt samarbete med Spis & Servis har nu pågått i över tio år och det fungerar utmärkt!

 

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 AHLBOM GRUPPEN

Thomas Åsberg, Kökschef

 (Tidigare Kökschef Mister French Gruppen Kökschef Pontus Group)

Jag är grymt imponerad av Snacksbolaget. Det är få leverantörer som har den servicemindness, vilja till att lösa problem, breda sortiment och prisbild. Lägg därtill positiv, kunnig och trevlig personal så gör det Snacksbolaget till nr 1 på min lista.