Om oss

FÖRSTKLASSIG SERVICE OCH SVERIGES BREDASTE SORTIMENT

Spis & Servis, före detta Snacksbolaget, erbjuder Sveriges bredaste restaurangsortiment och en service långt utöver det vanliga. Vi tillhandahåller allt utom färskvaror till såväl små barer och caféer som finkrogar, storkök och internationella hotell- och restaurangkedjor.

 

Ibland behöver man någon som fattar grejen

Alla våra medarbetare har yrkeserfarenhet från restaurangbranschen – att vi förstår våra kunder är inte bara tomt prat. Vi vet hur det känns när kassasystemet kraschar klockan 11.45 eller när diskaren drar en stapel med glas i golvet strax innan service. Därför vet vi också hur mycket det betyder att kunna leverera den där sena extrabeställningen.

 

Med kunden i fokus

För oss är det viktigt att alla våra kunder, oavsett storlek, alltid får förstklassig service.

Spis & Servis grundfilosofi bygger på småskalighet och därmed en direkt och personlig 
service. För oss har det varit oerhört viktigt att bibehålla den personliga kontakten i en ständigt växande organisation. Alla kunder är lika viktiga - det lilla caféet ska få samma personliga och kvicka backning som den internationella hotellkedjan.

 

Sveriges bredaste restaurangsortiment

​Vi har idag Sveriges bredaste lagerlagda restaurangsortiment vilket innebär att vi kan leverera på helt andra villkor än våra konkurrenter. Tack vare långa och upparbetade kontakter med våra leverantörer och stor insikt i branschen kan vi erbjuda fler produkter, snabbare leveranser och inte minst - mycket förmånliga priser. Dessutom tillämpar vi en jämn, tillförlitlig prisstrategi – istället för godtycklig prissättning – för att skapa trygghet för dig som kund. När vi säger rabatt - så menar vi rabatt.

Vår vision, ambition och strävan är att alltid vara det självklara förstahandsvalet som specialistgrossist inom HoReCa

Med ett unikt kundfokus där service, snabbhet, tillgänglighet, flexibilitet, engagemang, kunskap, kompetens och trendfokus som primära kärnvärden, skapar vi ett högt förtroende hos våra kunder, leverantörer och övriga samarbetspartners som främjar långsiktiga relationer samt skapar ett affärsgivande och lönsamt samarbete för samtliga parter.

Vår affärsidé är att  vara Sveriges ledande specialistgrossist inom HORECA med ett stort kvalitativt sortiment av bar, restaurangutrustning, take-away och förbrukningsprodukter. Vi står för relation, kvalitet och service.

Vår vision är att vara 1:a valet som specialistgrossist inom HORECA genom att erbjuda den bästa servicen, de bästa varumärkena och den högsta kompetensen till ett pris som kunden alltid är nöjd med.

Kom och hälsa på! 

Kom gärna och besök oss i Frihamnen. Om inte annat för att ta reda på om vi verkligen är sådär himla trevliga som vi säger. Vi bjuder på kaffe, läsk, goda råd, inspiration, en pratstund och självklart en rundvisning i vårt showroom.

Här kan du titta och klämma på en ganska ansenlig mängd av våra artiklar, som till exempel glas, knivar, porslin och köks- och barutrustning.

Om du tar en taxi bjuder vi på resan (gäller inom Stockholmsområdet). Glöm inte att spara kvittot bara.


Välkommen!

 


Cissi Erik JanErik Magnus Peder Texas
Stefan Stefan Emelie Lotta Walle Anki Victor Sonja Micke Johan Andreas Ingrid Caroline
Erik Magnus Calle Johan Norén Jimmie Tuomo Murat Serik Jimmy Martin