Restaurangmaskiner

RESTAURANGMASKINER 

Restaurangmaskiner spelar en avgörande roll i det dagliga arbetet inom hotell och restaurang, oavsett om det handlar om en espressobar, en finkrog eller ett storkök.

I takt med att matlagningen blir alltmer teknisk och kraven allt högre är det viktigt att hålla sig uppdaterad med den senaste tekniken. Rätt maskiner är en investering som sparar både tid och höjer kvaliteten, vilket i sin tur leder till nöjdare medarbetare, bättre service och i förlängningen - ökad lönsamhet.

Att exempelvis baka sitt eget bröd och att göra sin egen glass är inte bara mer ekonomiskt utan förhöjer även matupplevelsen för dina gäster. Uppgradera ditt kök med cirkulatorer, is-, disk- och kaffemaskiner, spisar, ugnar, köttkvarnar eller skärmaskiner.

Snacksbolaget är specialiserade på restaurangmaskiner och har byggt och utrustat restaurangkök i 25 år.  Tack vare långa och nära samarbeten med våra leverantörer kan vi erbjuda mycket förmånliga priser på många av de starkaste varumärkena som finns på marknaden.

Ett axplock av kunder som valt oss är till exempel ISS, Sabis, Nordic Choice Hotels, Mässrestauranger, Nores, Compass Group, Stureplansgruppen, Lisa Elmqvist, Miss Voon, Grand Hôtel, Lilla Ego, Ulla Winbladh och Farang.

Bläddra igenom vårt digitala magasin nedan som visar ett urval av det breda sortiment av restaurangmaskiner vi erbjuder. Du kan även beställa ett tryckt exemplar av tidningen genom att maila eller ringa oss: info@snacksbolaget.se eller telefon: 08 506 975 00.

Är du på jakt efter något du varken hittar i katalogen eller i webbshopen, tveka inte att höra av dig. Vi kan hjälpa dig.